Novileague με Σερβία-Πορτογαλία και Κριστιάνο

Gazzetta team
Novileague με Σερβία-Πορτογαλία και Κριστιάνο

bet365

Η Novileague συνεχίζει με προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία.

Μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική ομάδας απέναντι στην Ισπανία (1-1) και το διάλειμμα της Παρασκευής, ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet είναι και πάλι εδώ.

Μάλιστα και για αυτό το διήμερο παιχνιδιών για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Novileague έχει μία νέα σούπερ προσφορά* με 50€ για τους νικητές!

Το... μενού για σήμερα έχει την αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:45.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι γηπεδούχοι μπορεί να αγχώθηκαν, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 την Ιρλανδία και να διατηρήσουν το αήττητο εντός έδρας σερί που τρέχουν στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου είναι για 9 ματς αήττητοι, έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Μάλιστα, τα τελευταία ήττα που γνώρισαν στο... σπίτι τους ήταν στα προκριματικά του Euro του 2015, από την Πολωνία και τότε.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του στη νίκη με 1-0 επί του Αζαρμπαϊτζάν και ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να πάρουν... κεφάλι στην μάχη για την πρώτη θέση.

Εμείς θα επιλέξουμε το 0-1 της Πορτογαλίας με σκόρερ των Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 102 γκολ.

Στις βαθμολογίες τώρα, μόλις ένας παίκτης πρόβλεψε σωστά το 1-1 της Ελλάδας με την Ισπανία με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ 6 άτομα έχουν 6 σωστές επιλογές.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα