Νοvileague με ντέρμπι στο Κύπελλο Ιταλίας

Gazzetta team
Νοvileague με ντέρμπι στο Κύπελλο Ιταλίας

bet365

Μετά τον θρίαμβο της Σίτι στο Άνφιλντ, η Novileague επιστρέψει στην Ιταλία για την ρεβάνς του Κυπέλλου μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Λίβερπουλ την Κυριακή, η 17η αγωνιστική της Novileague επιστρέφει στην Ιταλία.

Όχι για κάποιο ματς της Serie A, αλλά για τον επαναληπτικό του Coppa Italia, μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. Θυμίζουμε οτι το πρώτο ματς στο Μιλάνο, είχε βρει νικητές τους «νερατζούρι» με 2-1.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Αυτό είναι και το αποτέλεσμα που θα επιλέξουμε για σήμερα, με νικητές τους γηπεδούχους, κάτι που σημαίνει οτι το ματς θα πάει στην παράταση.

Όσον αφορά τον σκόρερ τώρα, δεν θα μπορούσαμε να πάμε σε άλλη επιλογή από αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην βαθμολογία με το ακριβές σκορ, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη αλλαγή, καθώς παρέμειναν 2 οι παίκτες με 6 σωστές προβλέψεις, ενώ στους σκόρερ ένας από αυτούς που είχε 10 σωστές επιλογές, κατάφερε να τις κάνει 11 και να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Με δεδομένο οτι υπάρχουν 100 συνολικά αγωνιστικές Novileague, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχει χρόνος και αγώνες για να διεκδικήσει ο οποιοσδήποτε το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ εντελώς δωρεάν! Ακόμα και αν αποφασίσει να συμμετάσχει από σήμερα για πρώτη φορά!

Εκτός δηλαδή από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα