Total Football με Σταφυλίδη και καλεσμένο-έκπληξη!

Gazzetta team
Total Football με Σταφυλίδη και καλεσμένο-έκπληξη!

bet365

Απόψε (Κυριακή) στις 23:05 στο OPEN.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία και της ΑΕΚ στη Ριζούπολη αλλά και το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο στο αποψινό Total Football της τηλεόρασης του OPEN, με αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη αλλά και έναν σπέσιαλ καλεσμένο-έκπληξη που θα συζητηθεί!

Κάθε Κυριακή στις 23:05, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από όλα τα ματς της Super League 1.

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Βασίλης Βέργης σχολιάζουν με καυστικό τρόπο όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και κυρίως στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλεξης Σπυρόπουλος κάνει την ανάλυση του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ο Τάσος Κάκος διώχνει κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Σταύρος Κόλκας, Κώστας Βασιλόπουλος, Τάσος Τσατάλης και Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζουν τα ματς των Big-4 και έχουν αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Το τελευταίο κομμάτι της εκπομπής είναι αφιερωμένο στο διεθνές ποδόσφαιρο: Τα κατορθώματα των Ελλήνων που παίζουν στο εξωτερικό και πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Και αυτή την Κυριακή, η απόλυτη ποδοσφαιρική εκπομπή λέγεται Total Football και παίζει μόνο στο OPEN, στις 23:05.

 

Τελευταία Νέα