Novileague με Ντόρτμουντ-Μπάγερν και φοβερή προσφορά για το σαββατοκύριακο!

Gazzetta team
Novileague με Ντόρτμουντ-Μπάγερν και φοβερή προσφορά για το σαββατοκύριακο!

bet365

Φτάσαμε στην 19η αγωνιστική στη NoviLeague και αν κάποιος βρει και τα δύο σκορ σε 2 ντέρμπι του Σαββατοκύριακου παίρνει100 ευρώ, εκτός από το έπαθλο των 500.000 ευρώ.

H Bέρντερ με την Κολωνία έμειναν στο 1-1 την τελευταία αγωνιστική και έτσι έχουμε πολύ κόσμο στην κορυφή της ΝοviLeague by Novibet . Μπορεί κανείς να μην έφτασε τις 8 σωστές προβλέψεις, ωστόσο υπάρχουν 9 άτομα που βρίσκονται στην 1η θέση με 7 σωστές και αναμένεται μεγάλο ντέρμπι.

Η NoviLeague συνεχίζεται και σήμερα με την 19η αγωνιστική με το ντέρμπι της Γερμανίας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Όποιος καταφέρει και τερματίσει πρώτος θα πάρει 50.000 ευρώ και όποιος πετύχει 20+ σωστές προβλέψεις μέχρι το τέλος της NoviLeague (σε 50 αγωνιστικές) θα βρεθεί με το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, τα 500.000 ευρώ.

Βέβαια η NoviLeague συνεχίζει τα... δώρα. Για την 19η και την 20η αγωνιστική και συγκεκριμένα για τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ-Μπάγερν (Σάββατο) και Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (Κυριακή), δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να αυξήσει τα κέρδη του. Εάν κάποιος βρει και τα δύο σκορ στα μεγάλα ντέρμπι θα πάρει 100 ευρώ! Η συμμετοχή είναι δωρεάν ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει σήμερα στην NoviLeague και τα 100 ευρώ θα πάνε σε όλους όσους βρουν τα δύο σωστά σκορ.

Αν συνδεθείτε σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά μπορεί να διεκδικήσετε ακόμα και την πρώτη θέση και το έπαθλο των 500.000, αλλά και για τα 100 ευρώ του σαββατοκύριακου και όλα αυτά εντελώς δωρέαν.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα