Εδώ τρόμαξε τον Ζοσέ...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Εδώ τρόμαξε τον Ζοσέ...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πανηγύρισε αρκετές μέρες για το απόλυτο στις προβλέψεις του στο πρόσφατο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Euroleague και επιστρέφει με Ολυμπιακό και τον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Να με συμπαθάτε που χάθηκα τόσες μέρες αλλά... μια στο τόσο πιάνουμε τα πάντα. Να μην το γιορτάσουμε; Και ελπίζω να ήπιατε και ένα ποτό στην υγειά μου αν με ακούσατε και μαζί με τη ματσάρα του ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή αποφασίσατε να ρισκάρετε τα πάντα και να με ακούσετε. Και σκορ πιάσαμε και Παπαπέτρου πιάσαμε και Πολ πιάσαμε και μια χαρά περάσαμε το Σαββατοκύριακο και δυστυχώς μας τελειώνει η ωραία η μπαλίτσα του Champions League σήμερα.

Ποιος να περιμένει μετά μέχρι τον Φεβρουάριο να ξεκινήσουν τα playoffs; Δεν θέλω να είναι στεναχωρημένοι οι φίλοι μου οι Έλληνες και απόψε η αλήθεια είναι ότι... βλέπω Ολυμπιακό ρε παιδιά. Δεν ξέρω.. Έβλεπα τον καιρό ν' ανοίγει, τον ήλιο να βγαίνει και σκεφτόμουν τρόπους να μην καταφέρουν οι Πειραιώτες να βρεθούν στο Europa League. Ε, δεν έβρισκα!

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει χάσει και τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League, έχοντας δεχθεί 21 γκολ, ενώ σκόραρε μόλις 2! Μάλιστα, έχει δεχθεί 19 γκολ σε πέντε ματς, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος. Η Λέγκια είχε δεχθεί 24 τη σεζόν 2016-17.

Και θα βρεθεί κάποιος να μου πει για τον ένα βαθμό του Ολυμπιακού, για τα γκολ που βάζει πρώτος και στο τέλος χάνει, για το κακό σερί δίχως νίκη εδώ και 13 ματς σε όμιλο του Champions League, αλλά φίλοι μου, ένα θα σας ...

Διάβασα το θέμα των φίλων μου εκεί στο gazzetta για τους «τελικούς» της ομάδας του Πειραιά, θυμήθηκα αυτό που είχε κάνει με τη Μίλαν όταν χρειαζόταν νίκη και μάλιστα δυο γκολ - για το Europa League βέβαια - και σκέφτηκα... "διάολε, μπορεί να το κάνει"!

Ο άσος σε αποτέλεσμα ημιχρόνου αλλά και τελικό του αγώνα, πληρώνει στο 2,10, ενώ, στο 2,06 είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την αναμέτρηση να παρουσιάζει Over 2,5 τερμάτων.

Και θα σας δώσω και μια... έμπνευση της στιγμής. Κάτι μου λέει το όνομα "Ελ Αραμπί". Απλά κάτι μου λέει... Και δεν είναι κι άσχημα στο 1,80 για να σκοράρει. Λέω εγώ τώρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα