Όλοι βλέπουν «κάτι» στον Μπούχα, αλλά έγινε 25 και ή θα παίξει τώρα…

Όλοι βλέπουν «κάτι» στον Μπούχα, αλλά έγινε 25 και ή θα παίξει τώρα…

Όλοι βλέπουν «κάτι» στον Μπούχα, αλλά έγινε 25 και ή θα παίξει τώρα…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα για τον Μπουχαλάκη και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Σε ανύποπτο χρόνο, πριν ενάμιση μήνα, όταν καν δεν είχε ακουστεί τίποτα περί επιστροφής του Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό, είχα γράψει εδώ (http://www.gazzetta.gr/football/europe/article/1228873/otan-eida-enan-allon-mpoyhalaki-stin-agglia) την θετική εντύπωση που μου είχε κάνει ο αριστεροπόδαρος μέσος βλέποντας τον στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το θυμήθηκα προχθές, όταν έμαθα ότι ο Ολυμπιακός φώναξε τον Μπουχαλάκη και υπέγραψε μαζί του διετές συμβόλαιο-κάτι που παρεμπιπτόντως πέρασε στα ψιλά του Τύπου. Και μου είπαν μάλιστα ότι το ίδιο παιχνίδι που είχα δει κι εγώ είχε δει κι ο Πέδρο Μαρτίνς και τότε άρχισε να ενδιαφέρεται για τον παίκτη κι έκατσε και τον είδε περισσότερο και πήρε την απόφαση να τον καλέσει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να λένε ότι επιλογή του προπονητή είναι να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας, αρκεί βεβαίως κι ο παίκτης να ανταποκριθεί.

Στο πλάνο του προπονητή είναι η απόκτηση οπωσδήποτε δύο κεντρικών χαφ, εξάρι κι οκτάρι κι η παρουσία στο ρόστερ άλλων δύο-τριών παικτών από τους υπάρχοντες. Και μέσα σε αυτούς είναι κι ο Μπούχα. Εγώ ποτέ δεν έκρυψα τη συμπάθεια μου στο ποδοσφαιρικό ταλέντο του-αλλά και την απογοήτευση μου γιατί ποτέ δεν τον έβγαλε σε μία ολόκληρη τριετία του στον Ολυμπιακό…

Χάρηκα τώρα που έπαιξε 25 παιχνίδια στη Νότιγχαμ και μου φαίνεται ότι η εμπειρία του εξωτερικού και δη της δύσκολης Τσάμπιονσιπ του έκανε καλό. Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς και ο Μίτσελ τον είχε βασικό στην προετοιμασία και ο Μάρκο Σίλβα τον είχε στο πλάνο της αρχικής ενδεκάδας στα χαφ, μαζί με Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη κι ο Βίκτορ με αυτόν είχε ξεκινήσει τη σεζόν βασικό-δεν μπορεί κι οι τρεις να μην είχαν δει «κάτι», όπως βλέπει «κάτι» κι ένας τέταρτος προπονητής, τώρα. Αλλά δεν μπορώ και να ξεχάσω ότι όλο και κάτι συνέβαινε, μία θλάση, μία στραβή, κάτι τέλος πάντων και τρία χρόνια τελικά η σούμα ήταν μόλις έξι ματς βασικός στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη…Τραγικό!

Μόνο που τώρα ο Μπούχα είναι πια 25 ετών. Ούτε 21 που ήταν το καλοκαίρι με τον Μίτσελ, ούτε 22 που ήταν το καλοκαίρι με τον Σίλβα, ούτε 23 που ήταν το καλοκαίρι με τον Βίκτορ. Η, θα παίξει τώρα στον Ολυμπιακό η, δεν θα παίξει ποτέ.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να παίξει. Πρέπει να δούμε, όμως, και τι "λέει" ο ίδιος, με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.