Μοίρασαν υποσχέσεις με τριάρα σε Λεβαδειακό τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Μοίρασαν υποσχέσεις με τριάρα σε Λεβαδειακό τα Τρίκαλα

bet365

Πανέτοιμα ενόψει τους ξεκινήματος της Football League έδειξαν τα Τρίκαλα, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν του Λεβαδειακού με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Την επόμενη βδομάδα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Football League με τα Τρίκαλα να είναι μια από τις ομάδες που έχουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Το τι θα καταφέρουν θα φανεί στο γήπεδο, αυτό που φάνηκε πάντως από την σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, είναι πως η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου είναι έτοιμη.

Το έδειξε η εμφάνιση κόντρα στους Βοιωτούς την φετινή έκπληξη της Superleague, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0. Όπως αναφέραμε οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και στο 27' κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μίλιεβιτς ο οποίος με προσωπική προσπάθεια έκανε το 1-0. Πριν τελειώσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 39' ο Τσίπρας με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Στο δεύτερο όπως συμβαίνει άλλωστε σε τέτοια φιλικά, οι προπονητές και των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές με συνέπεια να πέσει ο ρυθμός και να γίνουν λίγες φάσεις. Ουσιαστικά το μόνο καλό που έγινε στο διάστημα αυτό ήταν το τρίτο γκολ των Τρικάλων που πέτυχε ο Μπουντόπουλος στο 76'.

Για τον Λεβαδειακό η εικόνα ήταν κακή, αλλά αν κρίνουμε από την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, τον Ανιγκό δεν τον χαλάει καθόλου να παίζουν οι παίκτες του όπως πρέπει στο πρωτάθλημα και ας χάνουν στα φιλικά με οποιοδήποτε σκορ...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟΤ: Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (43΄Γιαννίτσης), Κοτσώνης (63΄Γκαλίτσιος), Πάνος (84΄Μυρσινιάς), Γκόλιας (84΄Μανώλης), Τόμιτς (62΄Γροντής), Τζόκιτς (63΄Αναστασόπουλος), Ανδρεόπουλος (63΄Τσιάρας), Μίλιεβιτς (63΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63΄Χιντζίδης), Καπός (63΄Χιντζίδης)

Λεβαδειακός: Ναμάσκο (46΄Δασκαλάκης), Λεονάρντο (46΄Μεντί), Τριποτσέρης, Ζοάο (68΄Μανωλάς), Τσαμπούρης (46΄Καθάριος), Μητρόπουλος (46΄Καλτσάς), Νιάς (Ομπιόρα), Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα, Καψάσκης, Γιουσούφ (46΄Μπελκαζουανί)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα