Το περιβραχιόνιο στον Κέιν
Ο Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός της Τότεναμ θα φορέσει το περιβραχιόνιο των «Τριών Λιονταριών» στο παιχνίδι με την Σλοβενία την Πέμπτη, ωστόσο παραμένει χωρίς... βασικό αρχηγό.
«Θα είναι αρχηγός για αύριο, το ήξερε εδώ και έναν μήνα», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός για να προσθέσει: «Οι ηγετικές του ικανότητες είναι πολύτιμες σε εμάς σαν ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση όσον αφορά την φόρμα».
Όταν ρωτήθηκε ωστόσο για την μόνιμη αρχηγία, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, βλέποντας πως αυτή η μονιμότητα που έχει εφαρμόσει μέχρι στιγμής λειτουργεί σωστά, καθώς η ομάδα μοιράζεται τις ευθύνες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
