Στη λίστα του Απόλλωνα ο Βούλιτς

Γιώργος Ντυμένος
Στη λίστα του Απόλλωνα ο Βούλιτς

bet365

Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν στον Απόλλωνα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι κι αυτή του Ζόραν Βούλιτς.

Ο Ζόραν Βούλιτς είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης για την αντικατάσταση του Άκη Μάντζιου.

Ο 55χρονος Κροάτης τεχνικός έχει περάσει από την Χάιντουκ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2000-2001 αλλά και το Κύπελλο τη σεζόν 2002-2003.

Επίσης, ως τεχνικός πανηγύρισε και το πρωτάθλημα Μολδαβίας με την Σέριφ Τίραλσπορ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Στην καριέρα του έχει κάτσει στον πάγκο 8 ομάδων μεταξύ των οποίων οι Χάιντουκ Σπλιτ, Luch Energiya, Ίστρα 1961, RNK Σπλιτ, Κ19 Κροατίας, Σέριφ Τίραλσπορ και Atyrau.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα