Μίλαν - Σπαλ 2-0

Gazzetta team
Μίλαν - Σπαλ 2-0

bet365

H Mίλαν με δυο εύστοχα πέναλτι, πέρασε το εμπόδιο της Σπαλ επικρατώντας 2-0 εντός έδρας. Πεντάρα η Αταλάντα, διπλό στο Ούντινε η Τορίνο.

Νυρεμβέργη – Μπόχουμ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Μίλαν ήταν εύστοχη από την άσπρη βούλα, βρήκε δυο φορές στόχο κι επικράτησε 2-0 της Σπαλ! Ηταν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους ροσονέρι και το τέταρτο στη σεζόν. Η αντίπαλος της ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19' είχε την πρώτη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Αμπάτε έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκομίς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν νέα καλή ευκαιρία με τον Ζαπάτα. Ωστόσο, στο 25' η Μίλαν κέρδισε πέναλτι. Ο Γκομίς άπλωσε το χέρι του, ο Κάλινιτς έπεσε... ιδανικά για να κερδίσει την ποινή και ο Ροδρίγκες από την άσπρη βούλα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του συλλόγου. Η Σπαλ έκανε την πρώτη επίσκεψή της στην εστία της της Μίλαν στο 50ο λεπτό, αλλά ο Λατσάρι δε μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 61' οι Ροσονέρι σφράγισαν τη νίκη. Ο Κέσι ανατράπηκε από τον Φελίπε, ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 2-0. Ο ρυθμός του αγώνας έπεσε κατακόρυφα, η Μίλαν δεν έδειξε διάθεση για τρίτο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να απειλήσουν.

Μίλαν (3-5-2): Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Αμπάτε, Ροδρίγκες, Μπίλια (82' Λοκατέλι), Κέσι, Τσαλχάνογλου (75΄Μποναβεντούρα), Σίλβα, Κάλινιτς (62' Σούσο)

Милан - СПАЛ от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Περισσότερα σε λίγο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα