Ατρόμητος vs Μάνταλος: Mια... παράξενη σχέση! (pics & vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος vs Μάνταλος: Mια... παράξενη σχέση! (pics & vid)

bet365

Στο Περιστέρι ακόμα... βράζουν με την διαιτησία του Σπύρου Μάνταλου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και θυμούνται όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, όταν ο διεθνής ρέφερι σφυρίζει τον Ατρόμητο!

Δύο σημαντικούς βαθμούς άφησε στο AEL FC Arena ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής. Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από την ΑΕΛ, όμως τελικά έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο 0-0 και έφτασαν τις τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτό δεν θα είχε συμβεί, αν ο Σπύρος Μάνταλος και ο βοηθός του είχαν μετρήσει το κανονικό γκολ του Σπύρου Ρισβάνη. Ο διεθνής ρέφερι, αλλά και ο 2ος βοηθός Πάτρας, δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος στη φάση του 85ου λεπτού.

Οι Περιστεριώτες υποστηρίζουν πως το ίδιο έκανε και σε περίπτωση πέναλτι που γίνεται στον Έλληνα αμυντικό στο 43'. Εκτός όλων αυτών, από τον Ατρόμητο, φωνάζουν και για αποβολή του Λαγού με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα φάουλ στον Ουάρντα στο δεύτερο μέρος. Δείτε τις φάσεις σε βίντεο ΕΔΩ

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνταλος... νίκησε τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες όποτε βλέπουν σε παιχνίδι τον έμπειρο ρέφερι, έχουν τις ενστάσεις τους.

Αυτό γιατί υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμα που θεωρούν πως τους έχει αδικήσει. Αρχικά το 2011, σε ένα ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0, ο Έλληνας ρέφερι τα έχει κάνει μαντάρα! Στο 82ο λεπτό και ενώ οι Περιστεριώτες πιέζουν για την ισοφάριση, ο Μάνταλος δείχνει στην ίδια φάση δύο κίτρινες στον Ολιβέιρα (δεν τον αποβάλει) και για αδιευκρίνηστο λόγο δεύτερη κίτρινη στον Νασιμέντο, ο οποίος δεν έχει συμμετοχή στην φάση! Η εικόνα στο 3:13, «μιλάει» από μόνη της!

Επόμενο παιχνίδι που στο «αστέρι» έχουν έντονα παράπονα από εκείνον είναι σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Στο διπλό στο Καραϊσκάκη, με 2-3 την σεζόν 2012/13. Τότε είχε δει πέναλτι σε βουτιά του Μασάδο και αποβολή του Μπρίτο (δείτε στο 2:05), ενώ συνέχισε και μετά το ματς. Ο Ατρόμητος είχε κάνει το μεγάλο διπλό και ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Δημούτσος κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο έβρισε. Χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιον! Το... ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, λοιπόν, έγινε βρισιά και ο Έλληνας μέσος τιμωρήθηκε.

Τελευταίο... χτύπημα του Μάνταλου στον Ατρόμητο πριν το Κυριακάτικο, ήταν σε παιχνίδι Κυπέλλου το 2014. Τότε οι Περιστεριώτες, μένουν στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» με το εκτός έδρας γκολ προκρίνονται στα ημιτελικά του θεσμού. Μια λεπτομέρεια, αυτό δεν θα είχε γίνει αν ο διεθνής ρέφερι δεν είχε... μετατρέψει την κοιλιά του Μπάλλα σε χέρι στο 64' δίνοντας πέναλτι (δείτε στο 1:10)!

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, έχουν κάνει άπαντες στον Ατρόμητο να μην νιώθουν κι ευχάριστα με τον Μάνταλο και φυσικά θα ήθελαν να τον... αποφεύγουν στους ορισμούς. Λογικό από μία άποψη καθώς μαζεύτηκαν πολλά ανθρώπινα λάθη κατά της συγκεκριμένης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα