Ρέτσος: «Να με φωνάζετε Πάνο» (pics & vids)

Gazzetta team
Ρέτσος: «Να με φωνάζετε Πάνο» (pics & vids)

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον ίδιο να ζητάει από τους εκπροσώπους του Τύπου να τον φωνάζουν Πάνο.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή για εμένα να παίξω στη Λεβερκούζεν. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», είπε στους δημοσιογράφους ο Ρέτσος, αναφορικά με τη μεταγραφή του στο γερμανικό σύλλογο.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως πριν πάρει μεταγραφή για τις «ασπιρίνες» είχε συνομιλία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και τον συμβούλεψε να μετακομίσει στο Λεβερκούζεν.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Αναφορικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, τόνισε πως προτιμά να παίζει στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει και αλλού. Ο Ρέτσος ανέφερε πως θέλει σύντομα να μάθει γερμανικά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αποχώρησή του από την Αθήνα. «Ήταν έντονες συναισθηματικά στιγμές, γιατί οι φίλοι μου και η οικογένειά μου είναι εκεί. Ξέρω ωστόσο ότι έκανα το σωστό βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την κατάστασή του, μετά το χτύπημα που υπέστη στο γόνατο στο ματς της Ελλάδας με την Εσθονία, ανέφερε: «Δεν ξέρω ακόμη αν προλάβω να παίξω με τη Μάιντς το Σάββατο, δεν είναι όμως κάτι σοβαρό».

Φωτογραφίες και Βίντεο:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα