Όπως αναμενόταν ζήτησαν παράταση!

Γιώργος Τσακίρης
Όπως αναμενόταν ζήτησαν παράταση!

bet365

Την ημέρα που ολοκληρωνόταν το αίτημα γνωμοδότησης των αρμόδιων υπηρεσιών προς τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την Μ.Π.Ε της υπογειοποίησης ζήτησε παράταση η δημοτική αρχή

Ότι περνάει από το... χέρι του, ελάχιστα πράγματα πλέον κοινώς, κάνει ο Άρης Βασιλόπουλος και η δημοτική αρχή της οποίας ηγείται προκειμένου να καθυστερήσει έστω και σε επίπεδο μερικών ημερών την εξέλιξη και πρόοδο των εργασιών γύρω (αφού στο οικόπεδο όλα έχουν ξεκινήσει και τρέχουν κανονικά) από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν και γνώριζαν ακόμη και οι άνθρωποι των αρμόδιων υπηρεσιών που είχαν ενημερώσει σχετικά τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, τη τελευταία μέρα διαβούλευσης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σχετικά με την υπογειοποίηση, η δημοτική αρχή αιτήθηκε παράταση παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή της 40 ημέρες για να γνωμοδοτήσει.

Προφανώς και όλα γίνονται με στόχο έστω και για ώρες (στην προκειμένη περίπτωση για μερικές μέρες) της εξέλιξης της πορείας των εργασιών που θα αφορούν πλέον το κομμάτι έξω από το οικόπεδο που ήδη ξεκίνησαν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Δηλαδή το κομμάτι της υπογειοποίησης που έχει ήδη εδώ και καιρό εγκριθεί από το Κράτος και την Περιφέρεια Αττικής...

Aξίζει απλά να θυμίσουμε πως η περίοδος διαβούλευσης είχε οριστεί από την Περιφέρεια έως τις 4 Σεπτεμβρίου (κοινώς έως και σήμερα). Γεγονός για το οποίο ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το γεγονός ότι δεν κατάφερε και πάλι να γνωμοδοτήσει εγκαίρως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα