Πρεμιέρα με νίκη για την Ελπίδων (vids)

Αντώνης Σαούλης
Πρεμιέρα με νίκη για την Ελπίδων (vids)

bet365

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη επικράτησε με 2-0 της Λευκορωσίας εκτός έδρας. Γαλανόπουλος και Κουλούρης οι σκόρερ της Εθνικής.

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική Ελπίδων το οποίο ήταν και θετικό. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη στην πρεμιέρα του προκριματικού της ομίλου για το Euro 2019 επικράτησε με 2-0 μέσα στην έδρα της Λευκορωσίας.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ μόλις στο 10' με τον Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ να... πυροδοτεί την «ρουκέτα» έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο «παράθυρο» του Σερμπίτσκι. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο γήπεδο όταν ο Σέντκο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50'.

Το τρίποντο το «κλείδωσε» ο Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ στο 79' με ωραία κεφαλιά. Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρέταξε την ομάδα με τους Μανθάτη (Ολυμπιακός) και Λάμπρου (Πανιώνιος) να παίζουν στις πτέρυγες και τον Ανδρούτσο (Ολυμπιακός) πίσω από τον Κουλούρη (ΠΑΟΚ). Αμυντικοί χαφ ήταν οι Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) και Καραχάλιος (Λεβαδειακός). Στην άμυνα από δεξιά προς τ' αριστερά αγωνίστηκαν οι Σάλιακας (Κισσαμικός), Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Πασαλίδης (Aστέρας Τρίπολης) και Τσιμίκας (Bίλεμ) ενώ τερματοφύλακας ήταν ο Κοτσαρης (Παναθηναϊκός).

Στον όμιλο μας υπάρχει η Κροατία (η οποία είναι και η βασική αντίπαλός μας για την πρωτιά) το Σαν Μαρίνο, η Μολδαβία και φυσικά η Λευκορωσία. Θυμίζουμε ότι στην τελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι των ομίλων. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι θα δώσουν μεταξύ τους παιχνίδια για να προκριθούν ακόμα δύο και μαζί με την οικοδέσποινα να συμπληρωθεί η τελική 12αδα.

Οι συνθέσεις:
Λευκορωσία (Λιούντας Ρουμπούτις): Σερμπίτσκι, Βολκόφ, Πετσένιν, Γρομίκο (60' Σκουρίν), Κλίμοβιτς, Μπερέζκιν, Σεβτσένκο (Τζικέρο), Πάβλοβετς, Κβάλκο, Μπεσμέρτνι (73' Σιμπούν), Σέντκο
Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κοτσαρης, Σάλιακας (85' Δεληγιαννίδης), Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Καραχάλιος, Μανθάτης (66' Λημνιός), Κουλούρης, Λάμπρου (81' Μελικιώτης), Ανδρούτσος, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος

 

Τελευταία Νέα