Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι

bet365

Ο Καρίμ Σολτάνι ήταν σούπερ στα ιατρικά και υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Ο Καρίμ Σολτάνι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα είχε έρθει στην πόλη για να ολοκληρώσει την συμφωνία όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr. Αυτό που απέμενε ήταν να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά και τα εργομετρικά, αφού ο 33χρονος άσος δεν είχε κάνει προετοιμασία.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης αποδείχτηκε σούπερ στις εξετάσεις που υποβλήθηκε και αφού πέρασε με επιτυχία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού και η ανάγκη έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Κόντε.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ αναμένεται σε λίγη ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα