«Λευκός καπνός» για Ελ Καντουρί (pic)

«Λευκός καπνός» για Ελ Καντουρί (pic)

«Λευκός καπνός» για Ελ Καντουρί (pic)

bet365

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία, με την συμφωνία να ανέρχεται στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει την έκτη φετινή μεταγραφική κίνηση του «Δικεφάλου», καθώς όπως όλα δείχνουν έχει οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από την Εμπολι.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος του «calciomercato», Ντανιέλε Λόνγο, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις και ο Ελ Καντουρί θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη και όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, «βγήκε λευκός καπνός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα