Μπαίνει κι ο Χατζηισαΐας στον Ατρόμητο

Μπαίνει κι ο Χατζηισαΐας στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μπαίνει κι ο Χατζηισαΐας στον Ατρόμητο

bet365

Με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα να ακολουθεί το πρώτο μέρος της προπόνησης και τον Μπουσουλάτζιτς να γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλων Σμύρνης.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου την Τετάρτη, με τον Νταμίρ Κάναντι, να βλέπει τον Χατζηισαΐα να προπονείται στο πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ σε αυτή βρέθηκε και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Παρά την κούραση από τις εργομετρικές εξετάσεις που είχαν προηγηθεί έλαβε κανονικά μέρος. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον παρουσίασε ο Team Manager Νίκος Λαζαρίδης. Το πρωί της Πέμπτης θα κάνει προπόνηση και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Δανία με την προοπτική να επιστρέψει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Μάντσον, Αντόνιο που φαίνεται πως ξεπέρασαν το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα