Τα διαρκή... καμπανάκια του Χάσι

Τα διαρκή... καμπανάκια του Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Τα διαρκή... καμπανάκια του Χάσι

bet365

Από την πρώτη ημέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δει το σκληρό και αυστηρό πρόσωπο του Χάσι και τα... καμπανάκια του Κοσοβάρου είναι διαρκή όταν βλέπει κάτι να μην πηγαίνει όπως θέλει.

Ο Μπέσνικ Χάσι μιλάει σχεδόν κάθε μέρα στους παίκτες του. Άλλοτε για επισημάνσεις, άλλοτε για παρατηρήσεις και ακόμα και με φωνές. Είναι κάτι που έχει εντοπιστεί από την πρώτη ημέρα στον Ρέντη και δεν πρόκεται να αλλάξει. Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρκώς παρατηρήσεις και... καμπανάκια.

Ο Κοσοβάρος θέλει έτσι να δείξει σε όλους πως τους βλέπει το ίδιο, να τους κρατήσει στην... τσίτα και να τους θυμίζει πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Έτσι και αλλιώς μετά την Παρτιζάν και με δηλώσεις του αλλά και μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του, τους κατέστησε σαφές πως δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα τους στο ματς στο Καραϊσκάκη. Και οι παρατηρήσεις αυτές έγιναν και χωρίς ανάλυση βίντεο αλλά και με βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα