Μπεν στο gazzetta.gr: «Θα παλέψουμε περισσότερο για να μπούμε στους ομίλους»

Μπεν στο gazzetta.gr: «Θα παλέψουμε περισσότερο για να μπούμε στους ομίλους»

bet365

Το βλέμμα στην επόμενη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε να έχει ο σέντερ φορ των Πειραιωτών, Μπεν, σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης».

Λίγο πριν ο Ολυμπιακός μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs του Champions League, ο Μπεν, δίνει το δικό του στίγμα μέσω του gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης».

Ο επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας, εξέφρασε τη στεναχώρια του που δεν σκόραρε και στο Φάληρο (μετά τα δύο γκολ στη Σερβία), αλλά και την χαρά του που η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση. Φυσικά, δεν μπορεί να διαλέξει αντίπαλο και τονίζει ότι άπαντες στην ομάδα θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στ' αστέρια, μετά το περσινό break.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να παλέψουμε περισσότερο ώστε να περάσουμε στους ομίλους»., είπε αρχικά ο Μπεν στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», είπε αρχικά ο φορ από τις Κομόρες μετά την ισοπαλία με την Παρτιζάν στον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού γύρου και την πρόκριση στα πλέι οφ.

- Υπάρχει κάποιος αντίπαλος που προτιμάς ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής;

«Όχι, φυσικά δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Για εμάς είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, να παλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και να περάσουμε και το επόμενο εμπόδιο».

- Ξεκίνησες βασικός και στα δύο επίσημα ματς της ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής κι η ομάδα με πιστεύουν. Δεν σκόραρα σήμερα και είμαι λυπημένος γι αυτό αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα τα κατάφερε».

- Τι έφταιξε κι η ομάδα δεν έπιασε την απόδοση της Σερβίας;

«Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα. Ίσως να ήταν το 3-1 του πρώτου ματς, να μας έκανε να είμαστε πιο άνετοι και γι αυτό να μην παίξαμε καλύτερα. Μάθαμε απ' αυτό. Θα πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα στο επόμενο ματς για να νικήσουμε και τον αντίπαλο που θα προκύψει από την κλήρωση».

- Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει γενικότερα στην ομάδα;

«Ναι, αν και σήμερα θα έπρεπε να νικήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να παλεύουμε πάντα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι όλοι για το επόμενο ματς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα