Πρεσάρει για το deal για Μουνιός ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πρεσάρει για το deal για Μουνιός ο Ολυμπιακός

bet365

Οι Ιταλοί επανέρχονται για τον Μουνιός μεταφέροντας την πρόθεση του Ολυμπιακού να ανεβάσει την προσφορά του για να πετύχει άμεσο deal για την απόκτηση του παίκτη από την ομάδα της Τζένοα.

Ο Αργεντίνος σέντερ μπακ που είναι κάτοχος και κοινοτικού διαβατηρίου κοστολογείται ως γνωστόν στα 2,5 εκατ. ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να δίνει λίγο πιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Για τον 26χρονο στόπερ, που παίζει και δεξί μπακ, οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν την πρόθεση να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους για να κλείσουν τον παίκτη από την Τζένοα. Πάντως ο Μουνιός δεν είναι μόνη περίπτωση στόπερ με την οποία ασχολείται ο πειραϊκός σύλλογος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Πανιώνιος – Μακάμπι Τ.Α. , αν ο Γεσίλ ανοίξει το σκορ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα