Οριστικά ο Κοροβέσης στον Πλατανιά

Οριστικά ο Κοροβέσης στον Πλατανιά

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα μέσο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως έγραψε το gazzetta.gr, στον Πλατανιά.

Το «φλερτ» του Νίκου Κοροβέση με τον Πλατανιά κρατούσε εδώ και πολλές μέρες, αλλά τη Δευτέρα (31/7) ολοκληρώθηκε με την πιο καθοριστική πράξη από πλευράς του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» άνοιξε το δρόμο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφήνοντας ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, αλλά καλύπτοντας και ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου, που είχε υπογεγραμμένο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2018.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όπως έχετε ενημερωθεί νωρίτερα από το gazzetta.gr, ο Κοροβέσης αναμένεται το πρωί της Τρίτης (01/08) να βρεθεί στα Χανιά για να έχει την πρώτη γνωριμία με τη νέα ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα