ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΣΚΑ Χαμπάροβσκ 2-0

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΣΚΑ Χαμπάροβσκ 2-0

bet365

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε πολύ άνετα με 2-0 τη ΣΚΑ στη Μόσχα, χωρίς να κάνει ροτέισον και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ΣΚΑ έκανε δεκτό το αίτημα της ΤΣΣΚΑ για αλλαγή έδρας, καθώς το Χαμπάροβσκ είναι στην Άπω Ανατολή και οι Μοσχοβίτες έκαναν το χρέος τους, κερδίζοντας στη Μόσχα με 2-0 στο ρελαντί.

Ο Γκοντσαρένκο έκανε μόλις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ, με τον Ιγκνασέβιτς να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Βιτίνιο να ξεκουράζεται. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης και αυτό φάνηκε από το νωρίς, όταν στο 4’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν μοιραίο λάθος στην άμυνα και ο Βέρνμπλουμ έδωσε ωραία ασίστ με τακουνάκι στον Γκολοβίν για το 1-0. Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια, απειλήθηκαν ελάχιστα και στο 37’ ήρθε και το δεύτερο γκολ με πέναλτι του Νάτχο. Στο δεύτερο μέρος οι Μοσχοβίτες κατέβασαν ταχύτητα, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, κράτησαν το μηδέν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και επέστρεψαν στις νίκες.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μονακό – Παρί Σ.Ζ. (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Φερνάντες, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Βάσιν, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Τζαγκόεβ (67' Βιτίνιο), Γκολοβίν (83' Κουτσάεβ), Τσάλοβ (58' Ζαμαλεντίνοβ)

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα