Αρέσει πολύ ο Καστάνιος (vids)

Αρέσει πολύ ο Καστάνιος (vids)

Νίκος Αθανασίου
Αρέσει πολύ ο Καστάνιος (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο 25χρονος Ολλανδός επιθετικός της Σπόρτινγκ είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

Εδώ και μέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «σκάνε» συνεχώς προτάσεις με παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του να έχουν περάσει αρκετές ώρες μπροστά από μία οθόνη, παρακολουθώντας τους υποψήφιους στόχους.

Μονακό – Παρί Σ.Ζ. με επιστροφή*, αν ο Καβάνι ανοίξει το σκορ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Μέσω του... scouting που έχει γίνει λοιπόν, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει καταλήξει σε μία shortlist παικτών που του κάνουν, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Τέεμου Πούκι. Το γεγονός όμως οτι σε περίπτωσή απόκτησής του δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play offs του Europa League, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες επιλογές.

Μία από αυτές, ίσως η πιο αξιόλογη (σ.σ αλλά και πολύ δύσκολη ταυτόχρονα) είναι του Λουκ Καστάνιος, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Φέγενορντ και έχει στο βιογραφικό του ομάδες όπως είναι η Ίντερ, η Τβέντε και η Άιντραχτ, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν στην Πορτογαλία. Για αυτό και πλέον προπονείται με την δεύτερη ομάδα των «λιονταριών», τα οποία τον έχουν στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές τους.

Σίγουρα η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά όμως αν τελικά οι «πράσινοι» καταφέρουν να τον φέρουν στην Αθήνα, σίγουρα θα πρόκειται για μία σούπερ κίνηση που μπορεί να αλλάξει όλο το προφίλ της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι...


Ο νέος... Ανρί
Ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής Εξέλσιορ και μετά της Spartaan, μεταπήδησε σε αυτά της Φέγενορντ το 2007, για να φτάσει να κάνει και το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα στην Eredivisie, τον Σεπτέμβρη του 2009. Το καλοκαίρι μάλιστα που προηγήθηκε, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την U17 της χώρας του, ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ και η Μπάγερν άρχισε να τον παρακολουθούν, με τους «νερατζούρι» να τον αποκτούν δύο χρόνια αργότρα. Η πρώτη απόπειρα να φύγει από την πατρίδα του όμως, το 2011, δεν ήταν επιτυχής, αφού η θητεία του στην Ιταλία δεν τον βοήθησε, σκόραρε μια φορά σε έξι συμμετοχές και επέστρεψε στην Ολλανδία έναν χρόνο μετά.

Το πέρασμά του από την Τβέντε κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο από τη στιγμή που σε τρεις σεζόν σκόραρε διψήφιο αριθμό τερμάτων, με κορυφαία χρονιά του την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 όπου έφτασε στα 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Τον Ιανουάριο του 2014 έπεσε «θύμα» απάτης όταν πίστεψε πως τον ήθελε η Τότεναμ έπειτα από επαφές που είχε με ανθρώπους, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν καμία σχέση με τον λονδρέζικο σύλλογο. Συνέχισε τη δουλειά του στην Τβέντε, πήρε μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να περάσει και από τη Γερμανία, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας του έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατ.ευρώ, με τον παίκτη να έχει δυνατότητες να προσφέρει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το φετινό καλοκαίρι, όμως, τον βρήκε εκτός πλάνων, αφού μαζί με τους Εζέκιελ Στσελότο, Ντάγκλας και Μάρβιν Ζέεγκελαρ, δεν επέλεξαν ούτε καν νούμερα για τις φανέλες τους, πράγμα που τους οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από τη Σπόρτινγκ. Στο παρελθόν έχει συγκριθεί με τον Τιερί Ανρί – και μάλιστα με τέτοια σύσταση φέρεται να είχε μετακομίσει στη Bundesliga – ενώ πίσω στο 2009, είχε ξεχωρίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας κ-17.

Είχε σκοράρει 3 φορές στην τελική φάση (μοιράστηκε το βραβείο του πρώτου σκόρερ του θεσμού με τον Γερμανό, Λέναρτ Τάι), είχε συνολικά έξι τέρματα μαζί και με τα προκριματικά, ενώ, έφτασε να χριστεί πρώτος σκόρερ για την εθνική ομάδα κ-17 της Ολλανδίας, με 11 τέρματα, χάρη και σε αυτό που είχε πετύχει στον τελικό της διοργάνωσης του 2009.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα