Στανισάβλιεβιτς: «Αναμένεται τρελή ατμόσφαιρα στη Σερβία για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Στανισάβλιεβιτς: «Αναμένεται τρελή ατμόσφαιρα στη Σερβία για Ολυμπιακό»

bet365

Ο εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης, Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς μίλησε για την κλήρωση Παρτιζάν-Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι οι πρωτααθλητές Ελλάδας θα έχουν πρόβλημα με την ατμόσφαιρα στη Σερβία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γκόριτσα – Πανιώνιος (21+).

Με δηλώσεις του στο «butasport.rs», ο Στανισάβλιεβιτς στάθηκε στο ματς της Σερβίας μεταξύ Παρτιζάν Και Ολυμπιακού και στην ατμόσφαιρα που θα βρουν εκεί οι «ερυθρόλευκοι», ενώ υπογράμισσε ότι στο «Καραϊσκάκης» η ομάδα του Χάσι παίζει 90 λεπτά επιθετικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ίσως έχει πρόβλημα με την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, ωστόσο αν γυρίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα όλα είναι πιθανά. Στο «Καραΐσκάκη» έχει άλλη δυναμική και για 90 λεπτά παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι μικρές λεπτομέρειες θα καθορίσουν το νικητή, διότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά αλλά ευάλωτες στην άμυνα» και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός πάντως είναι καλύτερος συγκριτικά με την περσινή χρονιά έχοντας στην επίθεση του Μάρκο Μάριν και Εμενίκε.

Αναμένεται τρελή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι και για αυτό της δίνω ένα πλεονέκτημα. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι με ειδικό βάρος. Ειλικρινά περιμένω αρκετά γκολ, ειδικά στην Αθήνα, όπου θα είμαι και εγώ στο γήπεδο».

Για την χρονιά που έρχεται για τον Αστέρα είπε: «Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο, αλλάξαμε πέντε προπονητές και εγώ με ένα εξ αυτών έμεινα εντελώς εκτός ομάδας, χωρίς ακόμα να γνωρίζω το λόγο. Είναι πεπεισμένος ότι αυτή η χρονιά θα είναι επιτυχημένη, αισθάνομαι εξαιρετικά και έτοιμος να διπλασιάσω τα στατιστικά μου φέτος (σ.σ. 31 συμμετοχές, 5 τέρματα συνολικά)».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα