Η αντιπρόταση των μικρών για Nova και πρωτάθλημα

Νίκος Μαρούδας
Η αντιπρόταση των μικρών για Nova και πρωτάθλημα

bet365

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε μετά την αναβολή του Δ.Σ. της Λίγκας και εξήγησε τι περιμένουν από τους τέσσερις μεγάλους στο συμβούλιο της Παρασκευής.

Λευκό καπνό μπορεί να μην είδαμε, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως υπάρχει μια... κοινή συνισταμένη ώστε να βρεθεί λύση. Και για το τηλεοπτικό θέμα που έχει προκύψει με την Nova αλλά και με το θέμα των ομάδων και του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Σπανός, πρόεδρος του Ατρομήτου, έκανε με την αναβολή του Δ.Σ. της Λίγκας δηλώσεις κι εξήγησε για το τι περιμένουμε την Παρασκευή.

«Μας μεταφέρθηκε από την πλευρά των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων η τελική πρόταση μετά τις διαπραγματεύσεις με τη Νova», είπε αρχικά ο Γιώργος Σπανός για να προσθέσει

«Καταλήξαμε να αναβάλλουμε το σημερινό συμβούλιο μέχρι την Παρασκευή. Καταλήξαμε σε μια πρόταση προς τις μεγάλες ομάδες και είναι μια πρόταση που την θεωρούμε εφικτή. Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θα συζητήσουν την πρότασή μας με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων και θα συζητήσουμε ξανά την Παρασκευή.

Ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική. Είναι εφικτή η πρόταση προς τους τέσσερις μεγάλους»


Οσο για την πρόταση;«Η γενική ιδέα είναι πως έχουμε ζητήσει την κατανόηση των μεγάλων ομάδων. Μιλάμε για πρόταση ενός έτους».

Περί μείωσης ομάδων ο Γιώργος Σπανός εξήγησε ότι κι αυτό θα συζητηθεί την Παρασκευή. «Για το θέμα των ομάδων της Λίγκας θα συζητηθεί την Παρασκευή. Δεν μας μεταφέρθηκε κάτι από την επιτροπή των τεσσάρων. Οι τέσσερις μεγάλοι το έθεσαν ως πρόταση για μείωση ομάδων. Θα συζητηθεί την Παρασκευή».

Οσο για το πρωτάθλημα και για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο της αναβολής; «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά», ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Γιώργου Σπανού.

ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΛΙΓΚΑ

Από πλευράς Λίγκας έγινε γνωστό πως το συμβούλιο διακόπηκε για την Παρασκευή στις 15.30 με τα ίδια θέματα. Θα συνεχιστεί η κουβέντα πάνω στο πλαίσιο που περιέγραψε και ο Γιώργος Σπανός. Αναφορικά με το θέμα με τους τέσσερις μεγάλους και τις επαφές με NOVA. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ήρθαν οι 12 ομάδες (πλην των τεσσάρων) με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων που θα επεξεργαστούν οι τέσσερις ισχυροί. Προφανώς και το βασικό θέμα ήταν το συμβόλαιο με NOVA. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει η κουβέντα και μετά θα συζητηθεί και το θέμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος. Αποφάσεις - όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα - δεν υπήρξαν. Τέλος την άλλη Τετάρτη 26 του μηνός θα γίνει μία παρουσίαση από στελέχη της FIFA στα γραφεία της Λίγκας για το σύστημα Video Assistance Referre. Θα αφορά στην εφαρμογή και στην υλοποιήσή του. Θα είναι μία τεχνική ενημέρωση προς τα στελέχη των ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα