Δεν καλύφθηκε από την θέση της Super League η NOVA

Δημήτρης Τομαράς
Η NOVA επισημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένη σχετικά με την θέση της Σούπερ Λίγκας και περιμένει αύριο, Πέμπτη, τις εξελίξεις από το Δ.Σ. και τις επόμενες αποφάσεις της.

Μόλις μια μέρα πριν από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας η αβεβαιότητα στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζεται. Η κόντρα Nova με την Λίγκα φαίνεται ότι θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια μετά και την πρόθεση του καναλιού για... διαζύγιο σε μια σχέση ετών. Θυμίζουμε ότι βάση των όσων τόνιζαν οι άνθρωποι του καναλιού «η Nova δεν δέχεται πλέον τις αντιπροτάσεις της Λίγκας και θεωρεί πως αυτή η συνεργασία μόνο αποδοτική δεν είναι».Το συνδρομητικό κανάλι δεν φάνηκε να ικανοποιείται από την θέση της Λίγκας το μεσημέρι της Τετάρτης. Αυτό που ήθελε και αξίωνε ήταν να λάβει μία απάντηση για όλα όσα είχε θέσει επί τάπητος και όχι να πάει αλλού το... μπαλάκι και για ρήτρες αποχώρησης και συμβόλαια. Περιμένει πλέον κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Πέμπτης.

Το πιο πιθανό είναι να μην στείλει εκπρόσωπό του στην Super League, όπως είχε κάνει σε προηγούμενες συζητήσεις που έγιναν.