Η θέση της Super League και οι ρήτρες αποχώρησης...

Δημήτρης Τομαράς
Η θέση της Super League και οι ρήτρες αποχώρησης...

bet365

Το Gazzetta.gr μεταφέρει και την θέση της Super League μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την στάση και τις προθέσεις αποχώρησης της NOVA.

Από το Gazzetta είχατε διαβάσει νωρίτερα και έγκαιρα και έγκυρα όλο το πλάνο της NOVA και την αξίωσή της για διαζύγιο συναίνεσης με την Λίγκα.

Προφανώς υπάρχει και συνέχεια. Η Super League ξεκαθαρίζει από την πλευρά της πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης μέσω των ΜΜΕ ή να κάνει δημόσιο διάλογο για ένα τέτοιο και τόσο σοβαρό θέμα. Κατά τα λοιπά το ζήτημα αυτό και το αίτημα της NOVA θα τεθεί στο Δ.Σ. και θα συζητηθεί θεσμικά. Ωστόσο αυτό που γινόταν σαφές είναι πως το συνδρομητικό κανάλι έσπευσε να κλείσει νέο συμβόλαιο με την Λίγκα το 2015, που θα διαρκούσε έως το 2019 και προκειμένου να σπάσει ένα τέτοιο συμβόλαιο υπάρχουν δεδομένα κριτήρια αλλά και ρήτρες αποχώρησης, που θα πρέπει να καλυφθούν. Τέτοια ρήτρα θα πλήρωνε και οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο και να φύγει. Εν αναμονή του Δ.Σ. και των νέων αντιδράσεων των δύο πλευρών λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα