«Παράθυρο» για μετακινήσεις οπαδών στη Super League

Gazzetta team
«Παράθυρο» για μετακινήσεις οπαδών στη Super League

bet365

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας αγώνες της Super League μετά την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Η πολιτεία έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών αλλά η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος αφήνει «παράθυρο» και προβλέπει τη δυνατότητα απόφασης μετά από συνάντηση των εκάστοτε ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει: «Στις περιπτώσεις όπου η γηπεδούχος συμφωνήσει στο άνοιγμα θύρας για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, η διαδικασία παραλαβής κερκίδας καθώς και η καταγραφή και ο υπολογισμός των κάθε είδους ζημιών, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα γίνεται μετά από απ’ ευθείας συνάντηση εκπροσώπων της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης και τη μεταξύ τους συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα