Ατλαμάζογλου: «Ο Άρης ζητά τον υποβιβασμό Ηρακλή και Λεβαδειακού»

Gazzetta team
Ατλαμάζογλου: «Ο Άρης ζητά τον υποβιβασμό Ηρακλή και Λεβαδειακού»

bet365

Τις θέσεις της ΠΑΕ Άρης επί της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέθεσε ο Πάρης Ατλαμάζογλου. Ο νομικός των «κίτρινων» σημείωσε ότι στόχος είναι να μην ισχύσει η απόφαση της Σούπερλιγκα και ότι η ΠΑΕ Άρης στρέφεται κατά Ηρακλής και Λεβαδειακού.

«Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση. Στρεφόμαστε κατά του Ηρακλή και του Λεβαδειακού. Ζητούμε τον υποβιβασμό και των δύο ομάδων και την άνοδο του Άρη. Ο Ηρακλής έχει κάποια γνωστά προβλήματα που οδήγησαν τον συνεταιρισμό να πάρει μια απόφαση, κατά τη γνώμη μου σωστή. Αν πέσει ο Ηρακλής στη Β’ Εθνική πρέπει κάποια ομάδα να πάρει τη θέση του και αυτή πρέπει να είναι ο Άρης», είπε σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 και συμπλήρωσε:

«Εμείς προσβάλλουμε την απόφαση του συνεταιρισμού που κατέταξε τον Ηρακλή 15ο και ζητούμε τον υποβιβασμό και του Ηρακλή και του Λεβαδειακού. Την Τετάρτη θα εκδικαστούν και οι δύο προσφυγές. Και η δική μας και του Ηρακλή. Φαντάζομαι θα υπάρξει παρέμβαση και του Λεβαδειακού».

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ σημείωσε ότι από τη στιγμή που θα εκδικαστούν οι προσφυγές στις 5 Ιουλίου, η απόφαση θα εκδοθεί το αργότερο σε 48 ώρες. «Ο Άρης έχει γερό νομικό οπλοστάσιο και θεωρώ δίκαιο να ανεβεί με βάση τους κανονισμούς. Είναι μία μάχη σε όλα τα επίπεδα. Θα δούμε τι θα κρίνει το Διαιτητικό».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Σε ερώτηση σχετική με τους λόγους υποβιβασμού του Ηρακλή, απάντησε: «Υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και αυτές οι αποφάσεις είναι εκτελεστές άνευ άλλου. Η υπόθεση Πουρτουλίδη ήταν κάτι άλλο. Εκεί είχαμε αφαίρεση βαθμών από αναρμόδιο όργανο. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της ισχυρισμούς. Ευχής έργον θα ήταν να βρίσκονταν και οι τρεις ομάδες στη Super League τη νέα σεζόν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα