Βρουσάι, μικροί και δανεικοί στο... μικροσκόπιο στο Ζέεφελντ

Βρουσάι, μικροί και δανεικοί στο... μικροσκόπιο στο Ζέεφελντ

Βρουσάι, μικροί και δανεικοί στο... μικροσκόπιο στο Ζέεφελντ

bet365

Ο Χάσι θα έχει περίπου 30 παίκτες του Ολυμπιακού στο α' στάδιο της προετοιμασίας με αρκετούς μικρούς αλλά και δανεικούς που θα περάσουν από... τσεκάρισμα.

Όπως γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο το Ζέεφελντ έχει το α' στάδιο της προετοιμασίας και το... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Περίπου 30 τον αριθμό θα είναι οι παίκτες που θα βρεθούν εκεί. Ο γλωσσομαθής Χάσι (σ.σ. μιλάει 5 γλώσσες) θα τους τσεκάρει και θα πάρει τις αποφάσεις του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μικροί από τις Ακαδημίες όπως οι Βρουσάι αλλά και ορισμένοι δανεικοί. Άπαντες θα κριθούν για να φανεί το ποιοί μπορούν να μείνουν ή όχι στον Ολυμπιακό. Οι 4 κίπερ αναμένεται να είναι οι Καπίνο, Γιαννιώτης, Σκαφίδας και Χουτεσιώτης. Λόγω Εθνικής ο Καπίνο βέβαια θα ενταχθεί ενδεχομένως λίγο πιο μετά στην προετοιμασία. Στην Αυστρία θα γίνουν 2 φιλικά και στο Βέλγιο και το β' στάδιο τουλάχιστον 3. Προφανώς θα γίνουν και άλλα ματς προετοιμασίας και στο Καραϊσκάκη αλλά και εκτός Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα