Μπούμπουρας: «Με απέτρεψαν να ασχοληθώ με τον Άρη»

Μπούμπουρας: «Με απέτρεψαν να ασχοληθώ με τον Άρη»

Μπούμπουρας: «Με απέτρεψαν να ασχοληθώ με τον Άρη»

bet365

Ο Παντελής Μπούμπουρας έκλεισε το κεφάλαιο Άρης καθώς με δήλωσή του στο «Yellow Radio» επισημοποίησε την απόφασή του να μην ασχοληθεί με τους κίτρινους. Αν μη τι άλλο η τοποθέτηση του Έλληνα επιχειρηματία προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση καθώς άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι λειτούργησαν με σκοπό να μην ασχοληθεί με την ΠΑΕ Άρης. Επιβεβαίωσε επίσης ότι στη συζήτησή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν μπήκαν σε ουσιαστικά διαπραγμάτευση. «Συναντήθηκα με τον κ.Καρυπίδη, αλλά η συζήτηση είχε να κάνει με κάποιες δουλειές στην Ουκρανία. Όσον αφορά τον Άρη δεν μιλήσαμε για νούμερα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι τελικώς τον απέτρεψαν πράγματα που ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντός του. «Όσα έγιναν από την στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδεχόμενου ενδιαφέροντος μου για την ΠΑΕ και μετά, με απέτρεψαν να ασχοληθώ και αυτήν την στιγμή το θέμα έχει κλείσει».

Αν μη τι άλλο η τοποθέτηση του Έλληνα επιχειρηματία προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση καθώς άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι λειτούργησαν με σκοπό να μην ασχοληθεί με την ΠΑΕ Άρης. Επιβεβαίωσε επίσης ότι στη συζήτησή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν μπήκαν σε ουσιαστικά διαπραγμάτευση.

«Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη, αλλά η συζήτηση είχε να κάνει με κάποιες δουλειές στην Ουκρανία. Όσον αφορά τον Άρη δεν μιλήσαμε για νούμερα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι τελικώς τον απέτρεψαν πράγματα που ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντός του. «Όσα έγιναν από την στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδεχόμενου ενδιαφέροντος μου για την ΠΑΕ και μετά, με απέτρεψαν να ασχοληθώ και αυτήν την στιγμή το θέμα έχει κλείσει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα