ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Technical manager στην Σπάρτα Πράγας ο Βόκολος!

Technical manager στην Σπάρτα Πράγας ο Βόκολος!

Technical manager στην Σπάρτα Πράγας ο Βόκολος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Σπάρτα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ελληνική παρέα θα έχει στην Πράγα ο Αντρέα Στραματσιόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzeta.gr ο Λεωνίδας Βόκολος συμφώνησε ν’ αναλάβει technical manager της Σπάρτα. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στο κοινό τους διάστημα στον Παναθηναϊκό, με τον «Στράμα» να προτείνει στην διοίκηση της νέας του ομάδας τον Βόκολο, έχοντας προφανώς εκτιμήσει τα προσόντα και τον επαγγελματισμό του στο διάστημα της συνεργασίας τους στο «τριφύλλι».

Ο τέως τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», αφού συνομίλησε με την διοίκηση του τσεχικού συλλόγου, που ήταν απόλυτα σύμφωνη με την εισήγηση του Ιταλού προπονητή, ταξίδεψε σήμερα στην Πράγα και ολοκλήρωσε με την υπογραφή του το deal που θα τον μετατρέψει στον πρώτο Ελληνα, ο οποίος αναλαμβάνει σχετικό πόστο σε σύλλογο του εξωτερικού (πλην της Κύπρου), κάτι που προφανώς αποτελεί το ιδανικό σκαλοπάτι για την περαιτέρω επαγγελματική του εξέλιξη.