Θέος: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

Θέος: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο Τάσος Θέος, τεχνικός της Κ-17 της ομάδας του Ολυμπιακού, στάθηκε στην εικόνα και την προσπάθεια των Πειραιωτών για την πρόκριση στον τελικό.

Μετά από το τέλος του 2ου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου ο τεχνικός του τμήματος Κ-17 του Ολυμπιακού Τάσος Θέος δήλωσε τα εξής:

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και την πρόκριση. Η πρόκριση αυτή είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλον τον αγώνα και αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό. Η ομάδα ήταν καλή τακτικά αλλά και στην φυσική κατάσταση. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Κάναμε όμως την μισή δουλειά. Με προσοχή και συγκέντρωση πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για τον τελικό. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να τελειώσει και το δεύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα