«Καταδικαστέα όσα έγιναν στη Λεωφόρο»

Gazzetta team
«Καταδικαστέα όσα έγιναν στη Λεωφόρο»

bet365

Για τα χθεσινά γεγoνότα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μίλησε ο Μιχάλης Μανιάς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑσπορ, όπου καταδίκασε τα όσα συνέβησαν χθες στην αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στους μήνες παρουσίας του στην ομάδα της Αρκαδίας, ενώ χαρακτήρισε όνειρο για όλους την κλήση στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα γεγονότα της Λεωφόρου: «Δυστυχώς έγιναν πράγματα τα οποία είναι καταδικαστέα, αλλά όχι πρωτόγνωρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα σχόλια είναι περιττά και δυστυχώς φοβάμαι πως θα ξαναδούμε έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς είναι θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας. Κάτι που διαπίστωσα στην ολιγόμηνη παραμονή μου στο Βέλγιο. Δηλαδή για τους Βέλγους είναι μέσο διασκέδασης, ενώ για την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το περιγράψω».

Για την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης: «Στον Αστέρα αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου και καταφέραμε με τα παιδιά να κλείσουμε ευχάριστα μια κακή χρονιά. Σειρήνες μπορεί να υπάρχουν με τα δέκα γκολ που πέτυχα όμως εγώ αισθάνομαι καλά στην ομάδα».

Για τα σέντερ φορ στην Ελλάδα: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις και θέλουν ξένα σέντερ φορ. Υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες σέντερ φορ όπως ο Μήτρογλου, ο Βέλλιος που παίζουν στην Ευρώπη, αλλά και άλλοι. Στην Ελλάδα εγώ και ο Γιακουμάκης μπορούμε να υπηρετήσουμε τη θέση. Το γκολ όμως είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας».

Για τα δύο χατ-τρικ που έκανε: «Το πρώτο στη Βέροια που ήταν και αυθεντικό ήταν εκπληκτικό, επειδή το πέτυχα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Το δεύτερο στη Λάρισα ήταν ουσιαστικό γιατί βοήθησε βαθμολογικά την ομάδα μου. Πάμε…για το επόμενο».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ένα όνειρο για όλους και μακάρι με τα δέκα γκολ που πέτυχα στον δεύτερο γύρο να προσελκύσουν την προσοχή των υπεύθυνων. Εγώ είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα