Ο Πανελευσινιακός κρατάει ακόμα!

Ο Πανελευσινιακός κρατάει ακόμα!

bet365

Νίκη ελπίδας για την ομάδα του Πανελευσινιακού που υπέταξε τα Τρίκαλα με 1-0, με τους ηττημένους να είχαν να χάσουν για 13 αγωνιστικές. Κέρδισε και ο Κισσαμικός.

Πανελευσινιακός - Τρίκαλα 1-0
Ο Πανελευσινιακός επικράτησε με 1-0 στην έδρα του, του ΑΟ Τρικάλων με γκολ του Σταματάκη στο 62'. Με αυτόν τον τρόπο κρατάει βαθμολογικό... μαξιλαράκι στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία. Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν πιεστικά το παιχνίδι και με κάποιες φάσεις αλλά ο σύλλογος της Ελευσίνας ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα.

Στο 62' ο Σταματάκης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Ακολούθως τα Τρίκαλα έβγαλαν φάσεις κυρίως με τον Κουσκουνά αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το 1-1.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Ταούπρος, Μουστάκης (72' Καμπούρης), Κασνέτση (46' Ζέλιος), Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Γραικός, Σταματάκης, Αγγελούδης (56' Δημόπουλος)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (84' Νταμαού), Στεφάνοβιτς (71' Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (71' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

Αιγινιακός – Παναιγιάλειος 1-1

Ούτε κόντρα στον Παναιγιάλειο κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση παραμονή ο Αιγινιακός. Η ομάδα της Κατερίνης, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Παναιγιάλειο και είδε τον Πανελευσινιακό να την πλησιάζει στους 5 βαθμούς.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 7' ο Τσιλιγκίρης μετά από σέντρα του Λιόλιου με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 16' ο Παναιγιάλειος άγγιξε και το 0-2, αλλά ο Τόλιος έσωσε το σουτ του Γκούφα. Ό,τι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το έκαναν οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 17' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ρανγκέλοφ με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τον Παναιγιάλειο να έχει ευκαιρία για γκολ και στο 40'!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι και απείλησαν στο 63', με την ομάδα από το Αίγιο να έχει και πάλι την μεγάλη ευκαιρία. Στο 67' ο Τσιλιγκίρης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αιγινιακού με τον Παναιγιάλειο να τα έχει σίγουρα με την τύχη του μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες!

Τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τους γηπεδούχους σίγουρα να μένουν απογοητευμένοι μιας και συνεχίζουν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό...

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (80’ Μουκίδης), Πατράλης, Τσολακίδης, Φασίδης (70’ Μήλιος), Ρανγκέλοφ (85’ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότας, Καζναφέρης, Μπούζας (88’ Βουτσιώτης), Μωυσίδης, Γκούφας (93’ Ρέλλας), Τσιλιγκίρης (94’ Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Μπρους.

Κισσαμικός - Καλλιθέα 1-0
Νικηφόρα κύλησε η αγωνιστική και για τον Κισσαμικό. Νίκησε με τέρμα του Κίκε στο 59' στο γήπεδό του την Καλλιθέα. Ο Μίλιτς του έβγαλε την ασίστ και αυτός με σουτ βρήκε δίχτυα. Προς το τέλος του αγώνα η Καλλιθέα είχε μεγάλη χαμένη φάση με σουτ του Μασέδο και ενώ ακολούθησε φάση με τον Στογιάνοφ για τους Κρητικούς. Το 1-0 έμεινε ως είχε.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (79' Ν' Γκουέμ), Μαρτίνεθ, Κίκε (69' Μάντζης), Μίλιτς (71' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Ντιακιτέ (81' Γουόρντεν), Τσώνης, Γκίνη (69' Μασέδο), Καντέ, Συριόπουλος, Μπέλης, Σταματάκος, Κρεββατάς (60' Σμυρλής).

Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επικρατώντας με 3-0.

Μετά τη σημερινή νίκη η ομάδα του Καραμπετάκη επέστρεψε στις εντός έδρας επιτυχίες, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της Football League με 46 βαθμούς. Δέκατη τρίτη παρέμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, αλλά ο Υφαντής νικήθηκε από το Γιακουμή σε τετ-α-τετ στο 27'. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αγροτικός Αστέρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τάι, μετά από σέντρα του Πάτο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα. Ο Ουνγιαλίδης σέντραρε, ο Πρίφτης απέκρουσε ασταθώς, με τον Τεγούση να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-0 στο 62'. Η Καρδίτσα επιχείρησε να απαντήσει, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ντάνκουα στο 84'. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92', οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Ο Πάτο βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ νίκησε τον Πρίφτη για το τελικό 3-0.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος (58’ Ουνγιαλίδης), Κουκόλης, Τεγούσης, Αργυρίου, Γκότοβος, Τάι, Βουτσιάς (76’ Βαφέας), Πάτο, Χατζής, Φιλίπε (86’ Γκέσιος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Τζάνης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Σμίλτος, Υφαντής (52’ Ντάνκουα), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (52’ Κρητικός (66’ Χαλκιαδάκης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα