Δημάτος για Καλφόγλου: «Η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο»

Δημάτος για Καλφόγλου: «Η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο»

Gazzetta team
Δημάτος για Καλφόγλου: «Η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο»

bet365

Ο Ανδρέας Δημάτος καυτηριάζει τα όσα είπε ο Καλφόγλου αναφορικά με το οφσάιντ που δεν είδε στη φάση που έκρινε τον τελικό Κυπέλλου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εβερτον – Γουότφορντ (21+).

Στην φράση του Καλφόγλου «Ούτε τρία μέτρα ήταν ούτε εύκολη φάση. Ναι, σκέφτηκα να φύγω από τη διαιτησία, αλλά δεν θέλω να το κάνω σαν στιγματισμένος...», στέκεται ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook σχολίασε τα όσα είπε ο βοηθός, που δεν είδε ότι ο Ενρίκε ξεκίνησε από αντικανονική θέση στο γκολ που έδωσε το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ, λέγοντας:

«Με νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... «Αν είναι τρία μέτρα οφσάιντ, θα παραιτηθώ» ισχυρίζεται τώρα ψευδόμενος πώς είπε ο... απαρηγόρητος και παραιτηθείς με τη λήξη του τελικού Καλφόγλου. Πρέπει να είναι η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο στην ιστορία της ελληνικής διαιτησίας!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα