Γραμμένος στο Gazzetta.gr: «Με τέτοιες εικόνες δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι»

gazzetta default image fallback

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εκφράζει στο Gazzetta.gr τον μεγάλο προβληματισμό του για τα όσα έγιναν στον τελικό και μιλάει για τις επικείμενες εκλογές.

Με καθαρό και ήρεμο λόγο ο κ. Γραμμένος ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta.gr πως «με τέτοιες εικόνες δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι». Για πρώτη φορά μετά τον τελικό της ντροπής στον Βόλο, ο (όπως όλα δείχνουν) επόμενος ισχυρός άνδρας στην Ομοσπονδία τοποθετείται για όλα!

«Μπορεί κανείς να είναι περήφανος με τα όσα έγιναν στον τελικό; Φυσικά και όχι», ήταν η αρχική τοποθέτησή του για να μιλήσει μετά ως εξής: «Το ξεκαθαρίζω πως κανένας μας δεν γίνεται να είναι ούτε χαρούμενος ούτε υπερήφανος. Προφανώς και αυτό ισχύει και για μένα. Φυσικά και μας προβληματίζει έντονα όλο αυτό και όσα έγιναν. Θεωρώ όμως ότι το μελανό σημείο ήταν τα μέτρα τάξης. Εάν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα από την αστυνομία θεωρώ πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Σε ερώτηση για τις όποιες άλλες ευθύνες πέραν της αστυνομίας και των προβλημάτων με τα μέτρα τάξης ο κ. Γραμμένος σχολίασε πως «εάν η αστυνομία είχε αρνηθεί να κάνει εκεί τον τελικό θα μπορούσαμε να μιλάμε με άλλα δεδομένα. Εφόσον πήγαμε στην λογική να γίνει το ματς αυτό εμένα μου δείχνει συναίνεση. Και η συναίνεση αυτή της αστυνομίας δείχνει ευθύνη. Καίρια ευθύνη» συμπληρώνοντας ότι «εμένα μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το πως η αστυνομία λειτούργησε έτσι ξέροντας ότι το γήπεδο αυτό είχε τόσους πολλούς ανοιχτούς χώρους και ότι δεν μπορείς να το ελέγξεις σωστά.

Εκεί στέκομαι κυρίως».

«ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΠΕΔΙΟ... ΜΑΧΩΝ Ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΡΑΣ;»

Προφανώς και ο κ. Γραμμένος δεν έδειχνε ικανοποιημένος από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και γενικά τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα: «Κοιτάξτε θα πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Θέλουμε ποδόσφαιρο με πεδίο... μαχών ή ποδόσφαιρο χαράς; Προσωπικά σε τέτοιο πεδίο μάχης δεν είμαι διατεθειμένος να μπω. Το ποδόσφαιρο που θέλω και οραματίζομαι εγώ είναι το ποδόσφαιρο της χαράς και της διασκέδασης». Δήλωσε πάντως και αισιόδοξος λέγοντας ότι «φυσικά και μπορεί το ποδόσφαιρό μας να πάει μπροστά. Σαφώς και μπορεί να προοδεύσει. Εάν δεν το πίστευα αυτό δεν θα έκανα τόση προσπάθεια».

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Κλείνοντας την κουβέντα μας δεν γινόταν να μην υπάρξει μνεία και στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ: «Ξέρω ότι 'τρέχουν' όλα τα θέματα και περιμένω να γίνουν όλα αυτά που πρέπει για να πάμε σε εκλογές. Ανάμεσα σε ΕΠΟ, FIFA και UEFA αλλά και Πολιτεία και φυσικά και με το περίφημο καταστατικό. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παραμένει εδώ. Δίνει δυνατό παρών, έχει κάνει τις προτάσεις του και είναι έτοιμο. Έχει κάνει αυτά που πρέπει και θα τα κάνει και στην συνέχεια. Περιμένουμε την συνάντηση της 18ης Μαϊου με Πολιτεία, ΕΠΟ, FIFA και UEFA και ευελπιστούμε από εκεί θα δρομολογηθούν άμεσα οι επόμενες εξελίξεις».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα