Απίστευτες ελληνικές πατέντες για τον τελικό!

Απίστευτες ελληνικές πατέντες για τον τελικό!

bet365

Βρήκαν τρόπο για να λειτουργήσει το τρυκ με τα… αυτοκόλλητα. Διαβάστε αναλυτικά πως σκέφτονται και εύχονται να ξεπεράσουν το πρόβλημα με την αρίθμηση των εισιτηρίων του τελικού.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο «συναγερμός» από το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο, πέραν τον όποιο εκνευρισμό, υποχρεώνει τους αρμόδιους διεξαγωγής του τελικού να ανακαλύψουν απίστευτες πατέντες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την αρίθμηση των εισιτηρίων και την έλλειψη ηλεκτρονικού ελέγχου (τουρνικέ) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σύμφωνα με τα όσα προφορικά έχουν αποφασιστεί και θα πάρουν τυπική μορφή, μετά την προγραμματισμένη για τις 13:00 σύσκεψη στο Βόλο, η πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του τελικού προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη θα περιλαμβάνει τα εξής:

Στα καρεκλάκια του γηπέδου θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα πάνω στα οποία θα υπάρχει αρίθμηση.

Αντίστοιχο αυτοκόλλητο με τον αριθμό θα μπαίνει πάνω σε κάθε εισιτήριο. Για το λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 200 εθελοντές.

Ο υπεύθυνος ελέγχου των εισιτηρίων στις θύρες εισόδου στο Πανθεσσαλικό θα κρατά ένα άλλο αυτοκόλλητο, για να είναι νομότυπος.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα