Αν δεν πάρει νίκη η Γιουνάιτεντ, ας μην χάσει...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αν δεν πάρει νίκη η Γιουνάιτεντ, ας μην χάσει...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κατανοεί την εμμονή του Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει επιτυχημένη τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκέφτεται πως ο Πορτογάλος θα βρει τον τρόπο στον πρώτο ημιτελικό με τη Θέλτα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Θέλτα – Μαν. Γιουνάιτεντ (21+).

Καλησπέρα φίλοι μου!

Έξω καλοκαιριάζει, το μυαλό πάει μονάχα στους καφέδες και τις μπύρες στην παραλία, αλλά για να λέμε και την αλήθεια μας, που πήγε όλο αυτό το γεμάτο κουπόνι που μας έκανε ν' ασχοληθούμε με τις ώρες και να μελετάμε όλα τα παιχνίδια;

Φτάσαμε στο σημείο που πλέον βλέπουμε από ένα ματς τη μέρα στα ημιτελικά και απόψε, η Θέλτα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γαλικία.

Εμπιστοσύνη τρομερή, δεν εμπνέει η ομάδα του Μουρίνιο. Ειδικά μετά και την ισοπαλία με τη Σουόνσι, το πρόβλημα που υφίσταται στη γραμμή κρούσης αλλά τις αδυναμίες στην άμυνα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι ομάδα που θα πιστέψεις ότι... το 'χει στο τσεπάκι της.

Μετά τις δύσκολες προκρίσεις απέναντι σε Ροστόφ και Άντερλεχτ, η επιλογή Draw No Bet με στήριγμα στη Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο 1,55 για το αποψινό ματς, ενώ το «διπλό», στο 2,30, με τους Ισπανούς να έχουν νικήσει μονάχα τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους στη φάση των ομίλων, να έχουν ηττηθεί από τη Σαχτάρ στους «32» προτού κάνουν την ανατροπή και να έχουν πάρει στη συνέχεια τα ματς με Κράσνονταρ και Γκενκ.

Η Γιουνάιτεντ έχει να... ξεφύγει σε σκορ, στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, από το 3-0 επί της Σεντ Ετιέν, τον Φλεβάρη, έκτοτε, τα πέντε ματς που ακολούθησαν ολοκληρώθηκαν στο Under 2,5, με... αστερίσκο στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ που κρίθηκε στην παράταση με το τελικό 2-1. Έτσι, εντοπίζουμε το Under και στο αποψινό ματς στο 1,53.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα