Ζαρντίμ: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδύνατο»

Gazzetta team
Ζαρντίμ: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδύνατο»

bet365

Αφού αρχικά παραδέχτηκε πως η αποστολή της ομάδας του για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολη μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Γιουβέντους, στην συνέχεια ο τεχνικός της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδύνατο.

Γιουρόπα Λιγκ, Θέλτα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώρα 22:05. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι είχε 10-15 λεπτά κυριαρχίας από πλευράς Γιουβέντους. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα, αλλά νομίζω ήταν ισορροπημένο από εκεί και μετά. Αυτό που έκρινε τον αγώνα ήταν η αποτελεσματικότητα. Σε τρεις ευκαιρίες σημείωσαν δύο τέρματα κι εμείς είχαμε τις ίδιες και δεν σημειώσαμε κανένα».

Για τη ρεβάνς: «Δεν είναι εύκολη αποστολή, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδύνατο. Θα δουλέψουμε για κάτι που είναι εφικτό, γνωρίζοντας ότι η Γιουβέντους ήταν φαβορί και τώρα ακόμα περισσότερο».

Για το εάν η Γιουβέντους σκόραρε στα καλύτερα χρονικά σημεία: «Η Μονακό είχε αμέσως μετά ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για την απόδοση του Εμπαπέ: «Η Μονακό εξαρτάται αρκετά στο σύνολο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής νεαρός που τα έχει πάει πολύ καλά, αλλά η ευθύνη είναι συνολική».

Για το μέλλον του: «Αυτό είναι κάτι που δεν μας απασχολεί. Μας απασχολεί να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά μας και αυτός ο ημιτελικός».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα