Ανέστης: «Η πιο γλυκιά κόκκινη στη ζωή μου»

Ανέστης: «Η πιο γλυκιά κόκκινη στη ζωή μου»

Gazzetta team
Ανέστης: «Η πιο γλυκιά κόκκινη στη ζωή μου»

bet365

Ως την πιο γλυκιά ήττα της καριέρας του χαρακτήρισε μέσω ανάρτησής του στο instagram το σημερινό 1-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ο Γιάννης Ανέστης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του λόγω της αποβολής του στα τελευταία λεπτά, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, με τον ίδιο να γράφει στο instagram: «Η πιο γλυκιά ήττα και η πιο γλυκιά κόκκινη που έχω φάει στην ζωή μου...συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την προσπαθεία και τν θέληση που δείξαμε για την πρόκριση και ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν δίπλα μας απο το πρώτο λεπτό μέχρι να πάρουμε την πρόκριση στο τελικό!!Υ.Γ σας περιμένουμε όλους εκεί!!».

Η ανάρτηση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα