Παράσχος: «Προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά»

Gazzetta team
Παράσχος: «Προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά»

bet365

Ο Παράσχος σχολίασε πως οι παίκτες του «πάλεψαν» το σημερινό ματς του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πεσκάρα – Ρόμα, αν ο Τζέκο ανοίξει το σκορ (21+).

Ο Πλατανιάς έχασε σήμερα από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορούσε να «κατηγορήσει» τους παίκτες του. «Είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Δεχθήκαμε δύο γκολ γρήγορα και είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι μετά από αυτό. Η ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 1-0 ήταν σημαντική αλλά και στο 2-0 πιέσαμε τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ. Δυστυχώς εκεί που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεχθήκαμε το τρίτο γκολ που ήταν 100% φάουλ, αλλά δεν το είδε ο διαιτητής. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και φέτος μπορούμε να πούμε μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα του ΠΑΟΚ. «Εχει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Αν καταφέρει να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι σε θέση να το γυρίσει. Έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και είναι θέμα χρόνου να διεκδικεί το πρωτάθλημα». Κλείνοντας του μεταφέρθηκαν τα καλά λόγια του Βλάνταν Ιβιτς για εκείνον.«Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια, από εκεί και πέρα, όταν ένας προπονητής από την Κ20 αναλαμβάνει αυτό το καράβι, δείχνει ότι με τη σοβαρότητα και με τη δουλειά, μπορεί να καταφέρει πολλά και να κάνει μία καλή προπονητική καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα