«Διαστημικά» Τρίκαλα, ΟΦΗ τριών ταχυτήτων!

Νίκος Μαρούδας
«Διαστημικά» Τρίκαλα, ΟΦΗ τριών ταχυτήτων!

bet365

Τρίκαλα από άλλον... πλανήτη συνέτριψαν με 5-0 τον Αιγινιακό με τον Νίκο Γιαννιτσάνη να πετυχαίνει χατ - τρικ! Άνετα ο ΟΦΗ 3-0 τον Αχαρναϊκό, νίκη ελπίδας για τον Πανελευσινιακό. Δύσκολα την Καλλιθέα η Σπάρτη.

Τρίκαλα – Αιγινιακός 5-0

Εντυπωσιακά τα Τρίκαλα απέναντι στον Αιγινιακό, συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους συντρίβοντας την ομάδα της Κατερίνης με 5-0. Ο Γιαννιτσάνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων!

Κανένα περιθώριο δεν έδωσαν στον Αιγινιακό τα Τρίκαλα ώστε να σκεφτεί πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Μόλις στο 22', ο Γιαννιτσάνης άρχισε το δικό του... σόου! Μετά από πάσα του Στεφάνοβιτς, με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 26', ο Πασαλίδης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0, ενώ στο 32' ο Μουμίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0. Το πρώτο μέρος είχε και τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Γιαννιτσάνη να σκοράρει για δεύτερη φορά μετά από σέντρα του Σανδραβέλη με το 4-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στην επανάληψη, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο και κρατούσαν άνετα το 4-0. Στο 79', ο Νίκος Γιαννιτσάνης βρήκε για τρίτη φορά δίχτυα σημειώνοντας χατ – τρικ και διαμόρφωσε με κεφαλιά το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (61’ Μαχαμάτ), Μπαϊκαρά (77’ Αρναρέλλης), Μουμίν, Στεφάνοβιτς (73' Ρομπέρ), Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (46’ Τοπαλίδης), Γκατζολάρι, Πατραλής, Ζούρκος (46’ Αντωνιάδης), Μπουρντουζάν, Ζγκούρη, Μουκίδης (73’ Κυριλλίδης).

ΟΦΗ – Αχαρναϊκός 3-0

Δεν λέει να καταθέσει τα όπλα ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να συνεχίζουν την δική τους...μάχη έχοντας φυσικά ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, όσο δύσκολο και αν είναι πλέον το έργο τους. Για να μπορούν φυσικά να ελπίζουν, θα πρέπει να κερδίζουν και αυτό έκαναν και στο ματς με τον Αχαρναϊκό στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου χωρίς να χρειαστεί καν να φορτσάρουν επικράτησαν με 3-0 και πήραν ένα άνετο τρίποντο φτάνοντας τους 57 βαθμούς. Ακόμα ωστόσο η διαφορά από την Λαμία είναι μεγάλη και συγκεκριμένα 11 βαθμούς, ωστόσο στον ΟΦΗ θα συνεχίσουν να παλεύουν σε κάθε ματς και θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το... θαύμα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη χωρίς να χρειαστεί καν να φορτσάρουν. Αρχικά προηγήθηκαν με τον Χαντί στο 35', για να κάνει το 2-0 ο Βουό στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν συντήρηση δυνάμεων, αλλά κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Μπόατενγκ στο 77'.

Ο Αχαρναϊκός από την άλλη έμεινε στους 29 και θα πρέπει στα επόμενα ματς να πάρει βαθμούς προκειμένου να μην κινδυνέψει με πιθανό υποβιβασμό.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος (80′ Χίσι), Χαντί (75′ Πουρτουλίδης), Μπόατενγκ, Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ (33′ λ.τρ. Όγκμποε), Βουό.

Αχαρναϊκός (Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Σωτηρακός, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Πλαβούκος, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Λύρας, Ζαχαρός.

Πανελευσινιακός – Κισσαμικός 2-1

Μεγάλη νίκη που του δίνει ελπίδες σωτηρίας πέτυχε ο Πανελευσινιακός, με τους «σταχυοφόρους» να βρίσκονται πίσω στο σκορ, αλλά να καταφέρνουν να επικρατούν του Κισσαμικού με 2-1. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έφτασε τους 21 βαθμούς και μείωσε στους 4 την διαφορά του από τον Αιγινιακό που με 25 βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στους 24 παρέμεινε η Καλλονή.

Ο αγώνας στην Ελευσίνα είχε πολλές συγκινήσεις, όλες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι που αν δεν προσέξουν μπορεί να μπουν σε μπελάδες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Στογιάνοφ στο 47', ένα γκολ που όπως φαίνεται... ξύπνησε τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Βαζάκα κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με τον Αγγελούδη στο 61' και να πάρουν την σημαντική νίκη με κεφαλιά του Κολόκα στο 77'.

Πανελευσινιακός (Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Αγγελούδης, Αρναούτογλου, Νίασον (46′ Κασνέτση).

Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Γκούμας, Μαρτίνεθ, Μάντζης, Νικόλτσης (15′ λ.τρ. Στογιάνοφ), Μίλιτς (65′ Κίκε)

Σπάρτη – Καλλιθέα 2-1

Σε δύσκολη θέση παρέμεινε η Καλλιθέα που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι ούτε στην Σπάρτη. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου, ηττήθηκε με 2-1 αν και κατάφερε να ισοφαρίσει στην έναρξη του δεύτερου μέρους.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 15'. Συγκεκριμένα, ο Φράγκος με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφεραν με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα μπήκε κάπως καλύτερα και στο 59' απείλησε με τον Μασέδο με σουτ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μασέδο. Ό,τι δεν έγινε σε αυτή τη φάση, έγινε στο 66'. Μετά από σέντρα του Γουόρντεν, ο Σμυρλής με διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 1-1. Ωστόσο αυτό έμεινε μόλις για τέσσερα λεπτά. Στο 70', η Σπάρτη πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Λεβέντης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (76’ Κοτσαρίδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Λώττας (85’ Χαδιάρης), Ροβίθης, Φράγκος, Ηλιόπουλος (83’ Κατσίκης), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης (75’ Κρεββατάς), Συριόπουλος, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μασέδο ( 84’Μάκο), Σταματάκος (61’ Σμυρλής).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα