Χωρίς Μανούσο και Βάντερσον με ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Μανούσο και Βάντερσον με ΠΑΟΚ

bet365

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια ο Πλατανιάς. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μανούσος και Βάντερσον.

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες της 29ης αγωνιστικής στην Super League θα διεξαχθεί στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν λόγω συμπλήρωσης καρτών οι Γιώργος Μανούσος και Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στην οποία δόθηκε το βάρος στην τακτική σε άμυνα και επίθεση, ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης.Μπανανά, Γιορέντε, Μαραγκός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σιγκνέβιτς, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα