Παρέμβαση του ΠΑΟΚ ενόψει της εκδίκασης του Ολυμπιακού!

Παρέμβαση του ΠΑΟΚ ενόψει της εκδίκασης του Ολυμπιακού!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε την Τετάρτη το απόγευμα σε πρόσθετη παρέμβαση, όπως έχει δικαίωμα, για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο λόγος που οι ασπρόμαυροι προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση, έχοντας έννομο συμφέρον όντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, για να διασφαλίσουν ότι η διαδικασία θα κυλήσει όπως προβλέπεται, μ’ άλλα λόγια, θα εξεταστούν σωστά τα στοιχεία και οι μάρτυρες

Για την συγκεκριμένη κίνηση, εκτός από την ΕΠΟ, έχει λάβει γνώση και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στην Τούμπα γνωρίζουν ότι μπορεί και να απορριφθεί το αίτημά τους για πρόσθετη παρουσία, δηλαδή παρουσία στην εκδίκαση, από την Πειθαρχική επιτροπή.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν και γνωρίζουν καλά ότι με την παρουσία τους στην εκδίκαση δεν έχουν κάτι να κερδίσουν γύρω από την όποια απόφαση, αλλά θέλουν να αποτελέσουν μέρος της δίκης προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα κυλήσει σωστά, με δικαιοσύνη και ισονομία.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Καμία κουβέντα δεν γίνεται στη Μικράς Ασίας αυτή την στιγμή, γύρω από το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, θέλουν όπως λένε χαρακτηριστικά, να σιγουρέψουν ότι «δεν θα αποκρυφτεί τίποτα και η απόφαση θα είναι δίκαιη βάσει των στοιχείων».

Το αίτημα του ΠΑΟΚ για παρουσία- συμμετοχή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού κατατέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες μόνο ώρες από την στιγμή που το ακριβές κατηγορητήριο κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Τελευταία Νέα