Εύκολες νίκες για Σπάρτη και Κισσαμικό

Gazzetta team
Εύκολες νίκες για Σπάρτη και Κισσαμικό

bet365

Ο Κισσαμικός σταμάτησε στα... τέσσερα κόντρα στην Καλλονή την ίδια ώρα που η Σπάρτη έπαιρνε το τρίποντο κόντρα στα Χανιά στο τελευταίο τέταρτο.

Σπάρτη-Χανιά 3-1
Στο τέλος έκανε την διαφορά. Η ομάδα της Σπάρτης φόρτσαρε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και εν τέλει πήρε τη νίκη κόντρα στα Χανιά με 3-1. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου αν και προηγήθηκε στο 33' με τον Μπουντόπουλο, αλλά τα Χανιά σκόραραν με τον Ρούνεϊ στο 51' για να βάλουν... δύσκολα στους γηπεδούχους.

Ομως η πίεση της Σπάρτης καρποφόρησε στο 75' με τον Παπαχρήστου να σκοράρει μετά από κόρνερ του Φράγκου και στο 87' «κλείδωσε» το ματς με τον Φράγκου. Με αυτή τη νίκη η Σπάρτη έφτασε τους 39 βαθμούς ενώ τα Χανιά έμειναν στους 30.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ (21+).

Οι συνθέσεις:
ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67' Καρτσαμπάς), Λώττας (73' Φράγκος), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου (46' Αρφάτης), Τσουκάνης, Δρίζης (80' Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Ντούμος (69' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ

Κισσαμικός-Καλλονή 4-1

Ο Κισσαμικός επικράτησε με 4-1 της Καλλονής για την 26η αγωνιστική της Football League. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαρτίνεθ (21',87'), Κίκε (36') και Στογιάνοφ (80'), με την Καλλονή να μειώνει με πέναλτι του Λαμπράκη (56'). Με την νίκη αυτή ο Κισσαμικός έφτασε τους 29 βαθμούς, φτάνοντας στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 19 και εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Μπαξεβάνου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ανοίγoντας το σκορ στο 21'. Ο Νικόλτσης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο χώρο του κέντρου, πάσαρε στο Στογιάνοφ, εκείνος με πάσα βρήκε το Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό να μη δυσκολεύεται να νικήσει το Μανιάτη. Στο 36' ο Κίκε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή επιχείρησε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπράκη στο 56', από ανατροπή του Μπουγαΐδη στον Αποστόλου. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Κισσαμικός ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα φτάνοντας σε τρίτο γκολ με το Στογιάνοφ στο 80', αφού πρώτα απέφυγε και τον τερματοφύλακα. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μαρτίνεθ στο 87', καθώς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (86' Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Κίκε (63' Μάντζης), Νικόλτσης (75' Βλάχος), Στογιάνοφ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (83' Γιώργου), Σάββα, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης (80' Σοφιάνης), Σισέ (86' Δικαιόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα