Ανανέωσε και ο Μπακάκης με την ΑΕΚ!

Ανανέωσε και ο Μπακάκης με την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Ανανέωσε και ο Μπακάκης με την ΑΕΚ!

bet365

Ημέρα ανακοινώσεων για την ΑΕΚ, αφού την... σκυτάλη από τον Λαμπρόπουλο πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης που ανανέωσε κι αυτός έως το 2020!

Εδώ και αρκετές εβδομάδες όλα έδειχναν το που θα... καταλήξει αυτή η υπόθεση. Αφού ήθελαν και η νύφη (ΑΕΚ) και ο γαμπρός (Μπακάκης) ο... γάμος συνεχίζεται και έτσι ο διεθνής αμυντικός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Δικέφαλο έως το 2020!

Έτσι μετά την υπόθεση Λαμπρόπουλου, άισιο τέλος είχε και το θέμα με τον Μιχάλη Μπακάκη με την Ένωση να κλείνει άμεσα κι αποτελεσματικά τα δύο μέτωπα! Κάτι βέβαια για το οποίο επίσης είχατε ενημερωθεί σχετικά (και για τις δυο περιπτώσεις) από το gazzetta.gr σχετικά με την ανανέωση των συγκεκριμένων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά για την ανανέωση της συνεργασίας της: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ (21+).

Όπως με τον Λαμπρόπουλο, έτσι και με τον Μπακάκη, ακολούθησαν δηλώσεις στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Έχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα