Ο Πέκχαρτ θέλει Κύπελλο και πρώτη θέση στα πλέι οφ!

Ο Πέκχαρτ θέλει Κύπελλο και πρώτη θέση στα πλέι οφ!

Gazzetta team
Ο Πέκχαρτ θέλει Κύπελλο και πρώτη θέση στα πλέι οφ!

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν και τους δύο στόχους που έχουν απομείνει στην ομάδα, όπως είπε ο Πέκχαρτ.

Πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Τόμας Πέκχαρτ θέλει αν δει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Αναλυτικά είπε στην «Real News»:

«Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ήταν ό,τι πιο όμορφο πέρυσι που πήραμε το Κύπελλο, χωρίς αμφιβολία η κορυφαία στιγμή της περιόδου, την οποία και θέλουμε να ζήσουμε ξανά» και συνέχισε για τις αναμετρήσεις που έχει να δώσει η Ενωση από δω και πέρα:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Μας περιμένουν σίγουρα δύσκολες αναμετρήσεις και στις δύο διοργανώσεις, όμως είμαστε σε καλή κατάσταση, αποφασισμένοι να φτάσουμε ψηλά. Και μπορεί η χρονιά μας να μην άρχεισε όπως επιθυμούσαμε, όμως θα προσπαθήσουμε να κλείσει με τον πιο πειστικό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα