Εκανε πλάκα η Ουντινέζε

Gazzetta team
Εκανε πλάκα η Ουντινέζε

bet365

Η Παλέρμο προηγήθηκε στη Dacia Arena και η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν δυνατή: Τέσσερα γκολ (4-1) και η Serie B είναι ακόμη πιο κοντά για τους Σικελούς.

Η Παλέρμο θα μπορούσε να προηγηθεί στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Νεστορόβσκι, δείχνοντας ότι μπήκε στο ματς δυνατά. Η επιβεβαίωση για αυτό ήρθε στο 12', όταν ο Σαλάι απέφυγε τον Αντζελα, μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκουφέτ για το 0-1. Η Ουντινέζε προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ευκαιρία στο 18' με την κοντινή προσπάθεια του Ζαπάτα που απέκρουσε ο Πόσαβετς, διατηρώντας το 0-1. Σκορ, πάντως, που δεν έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους αφού στο 42' ο Τερό πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Τα πράγματα ήταν αρκετά πιο απλά πλέον για τους γηπεδούχους και αποδείχθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Η ευκαιρία του Μπαντού στο 57', με κεφαλιά μετά το φάουλ του Γιάνκτο, ήταν η προειδοποίηση για το 2-1 που ερχόταν και έγινε στο 60' από τον Ζαπάτα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας της Παλέρμο. Ο Ντιέγκο Λόπες προσπάθησε με τις αλλαγές του να σώσει το ματς για τους Σικελούς αλλά η Ουντινέζε είχε τον έλεγχο και στο 68' έφτασε στο 3-1 με τον Ντε Πάουλ, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Πόσαβετς. Στο 74' οι Ροζανέρο έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολή τους Ντιαμάντι για αγκωνιά και στο 80' ο Γιάνκτο ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Πόσαβετς σε κεφαλιά του Ερτό, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα