Απόλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Gazzetta team
Απόλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και επέστρεψε στην κορυφή της Football League και περιμένει το αποτέλεσμα της Λαμίας...

Ανώτερος ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου έδειξε πως ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε με το τελικό 2-0, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κονέ ήταν ο άνθρωπος της αναμέτρησης, καθώς στο 15' άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην πλάτη του Κουτσόπουλου, ενώ στην επανάληψη έκανε και την ασίστ για το 2-0. Οι φάσεις μπορεί να έλειπαν από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Απόλλων ήταν καλύτερος και το γρήγορο γκολ του έδωσε μια μεγαλύτερη άνεση την οποία και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον.

Στην επανάληψη, με νέο γρήγορο τέρμα η «Ελαφρά Ταξιαρχεία»... τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κονέ έκανε το γέμισμα με εκτέλεση φάουλ και ο Περογαμβράκης ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να σημειώσει στο 55' το 2-0. Ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι τελείωσε, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο και να... ρίχνει τον ρυθμό, κρατώντας μέχρι τέλους το 2-0 που τον φέρνει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (65' Τζάνης), Κονέ, Περογαμβράκης (74' Κρητικός), Μπαρμπόσα (65' Ομπόντο), Πετρόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Σμίλτος, Τσόπελας, Μάιγκα, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Υφαντής (65' Βουκομάνοβιτς), Καραγιάννης, Ντάνκουα (50' Ντεμπελέ), Κρητικός (74' Μυργιώτης), Τζέκος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα